Empforce is jarig!

Het roer moest om!

Een jaar geleden kondigde ik aan dat ik mijn dromen na ging jagen. Starten als ondernemer. Om mijn werk te kunnen doen op mijn manier. Een spannend besluit. Ik moest zekerheden loslaten. Aan de andere kant. Als het je dagelijkse werk is om mensen in hun kracht te zetten. En ze te vertellen dat ze vooral moeten doen wat ze arbeidskracht en werkplezier geeft. Dan moet je daar zelf ook naar handelen! Tijd dus dat het roer omging.

Ik heb een missie: Samen aan de slag voor meer empowerment!

Voor mij was daarin belangrijk dat ik vooral graag wilde doen wat energie geeft. Vanuit mijn eigen visie. Met persoonlijke aandacht. En met een flinke dosis positieve energie. Waarbij ik de ruimte kan nemen me te verdiepen in de mensen die ik spreek. Hun verhaal te horen. En vooral, in onzekere tijden, naast ze te staan. Om inzicht te geven en stappen te kunnen zetten in hun persoonlijke ontwikkeling.

Dat ik dat niet alleen met werknemers doe. Is het afgelopen jaar wel gebleken. Ik heb bij veel mooie bedrijven een kijkje in de keuken mogen nemen. Waarbij ik het vertrouwen heb gekregen om dichtbij te komen. Doordat werkgevers zich kwetsbaar opstelden. En ook zelf bereidt waren te veranderen.

Dank, dank, dank!

Vandaag wil ik vooral terugkijken op het afgelopen jaar. Genieten van het succes van Empforce! En bovenal iedereen bedanken voor het vertrouwen dat ze mij het afgelopen jaar hebben gegeven. Mijn opdrachtgevers. Die trouw en loyaal zijn. Hun werknemers. Die zich openstellen. En mij vertrouwen in de gesprekken die we hebben.

Mijn familie en vrienden. Die ieder op hun eigen manier, vanuit hun eigen kracht, mij hebben geholpen mijn droom na te jagen. Een klankbord waren. Teksten voor mijn website meelazen. Maar ook zorgden voor de nodige ontspanning. Want balans, is en blijft het sleutelwoord voor mij. Dank, ook bovenal voor mijn prachtige gezin. Mijn jongens. Die zodra ik thuis kom zorgen dat ik ontspan. En Tim. Mijn alles. Die mij de ruimte geeft om mijzelf te ontwikkelen. Die mij altijd steunt in wat ik doe. Die onvoorwaardelijk achter mij staat, in al mijn ideeën. En die mij vertrouwen geeft. In mij gelooft!

Op naar de toekomst!

Met deze mooie basis, kan ik niet anders dan uitkijken naar wat komen gaat. Mijn hoofd loopt over van ideeën en kansen. En er lopen diverse contacten voor mooie opdrachten en samenwerkingen. Ik kijk dan ook met enorm veel plezier en energie uit naar wat er nog meer komen gaat.